zondag 9 januari 2011

Creatief Weekend Expo Haarlemmermeer


Applicatie-en-zo staat met een kraam op de eerste editie van het Creatief Weekend op 11, 12 en 13 februari van 10.00 tot 17.00 uur in de Expo Haarlemmermeer. Het Creatief Weekend staat in het teken van alles op het gebied van creatieve hobby’s en wordt georganiseerd door Expo Rijswijk o.a. bekend van het Crea Weekend in Rijswijk.

Op het Creatief Weekend is het mogelijk om vele verschillende hobby’s te bewonderen. De beurs biedt u een groot aanbod, waarbij te denken valt aan: kaarten maken, papier, scrapbooken, handwerk & wol, stempelen, moza├»eken en huis- & tuindecoraties.

Naast verkoop van hobbymaterialen biedt deze beurs ook workshops en demonstraties. Als u deelneemt aan de workshops leert u nieuwe technieken gebruiken van hobbymaterialen en maakt u kennis met de nieuwste trends binnen de hobbywereld. Het zijn leuke en leerzame momenten die u inspiratie geven om thuis nog meer plezier uit uw hobby te halen!

Als u een bezoek brengt aan het Creatief Weekend, dan kunt u genieten van twee beurzen! Tegelijkertijd vindt in dezelfde hal namelijk de Patchwork en Quiltdagen plaats, waar u met uw entreekaartje voor het Creatief Weekend ook toegang toe krijgt. Deze beurs biedt alles op het gebied van Patchwork en Quilten en zal u vermaken met vele mooie en interessante tentoonstellingen.

Geen opmerkingen: