dinsdag 23 december 2014

oliebollen voor SV Overbos

Even iets anders dan strijkapplicaties ...

 
Van 22 t/m 25 mei zullen de MD teams van SV Overbos mee doen aan de Girls Cup in Bitburg Duitsland.

Om de kosten voor deze reis zoveel mogelijk te drukken, is afgesproken dat de meiden één of meerdere acties doen om geld in te zamelen. Zo is het idee ontstaan om een oliebollenactie te houden:

Verkopen van 6 t/m 29 december | Bezorgen op 31 december. Alle meiden van de MD-teams die volgend jaar mee gaan naar Bitburg, verkopen in de periode van 6 t/m 29 december zoveel mogelijk oliebollen, appelbeignets en/of appelflappen.

Het betreft een voorverkoop en op 31 december gaan de meiden zelf hun bestellingen bezorgen tussen 8.00 en 12.00 uur.

Wij hopen dat u uw vrienden/ familie en/ of buren op oudejaarsdag zult trakteren op oliebollen, appelbeignets en/of appelflappen besteld bij onze meiden.

De oliebollen komen van ambachtsbakker van Leeuwen en kosten hetzelfde als in de winkel. Uw voordeel is dat u niet in de rij hoeft en de oliebollen op het door gewenste adres worden bezorgt (binnen Hoofddorp of Nieuw- Vennep). En u steunt hiermee onze MD meiden !!

U kunt uw bestelling mailen naar overbosoliebollen@gmail.com, u ontvangt van ons een bevestiging en de gegevens met betrekking tot betaling (uw bestelling dient vooraf betaald te worden).
Indien u liever het bestelformulier (zie afbeelding) invult kan dat ook, u kunt ons dit laten weten via overbosoliebollen@gmail.com en wij komen het bestelformulier, inclusief uw betaling ophalen.

Let op! Alleen bestellen wanneer u in Hoofddorp of Nieuw-Vennep woont of bezorgt wilt hebben !!

Geen opmerkingen: